Főoldal
Projekt leírás
Szervezetek
Képek

Havi újságok

Annual report

Kapcsolatok
 
 

Sponzoraink:

Slovanet Erasmus Eu
Hello

Üdvözlünk az ifjúsági központ internetoldalán.

Próbáltunk összegyujteni néhány linket a számodra, hogy könnyebben szörfölhess az interneten. Továbbá találsz itt egy vendégkönyvet, képeket az ifjúsági központról, leírást arról, hogyan született meg a központ és még néhány praktikus információt.

Reméljük tetszeni fog.

Mit lehet csinálni a kávézóban?

A kávézó azért nyílt meg, hogy lehetoséget nyújtunk a fiataloknak kultúrált környezetben való kikapcsolódásra. Bármikor megállhatsz, ha csak találkozni akarsz a barátaiddal, és kellemes perceket szeretnél velük eltölteni. Igénybe veheted a kávézóban kialakított pihenosarkot asztali futballal jó zene mellett, és találsz egy kávégépet is.

A kávézóban 20 számítógép áll a látogatók rendelkezésére internet hozzáféréssel. Vagy épp megírhatod a házi feladatodat és ehhez hasonló dolgokat. Mindig találsz itt valakit, aki segíteni tud, ha nehézségeid támadnak a számítógép használatával.

Ha tagja vagy valamilyen helyi ifjúsági szervezetnek, és szükségetek van egy helyiségre, ahol találkozni tudtok, van egy külön helyiségünk erre a célra, amelyet a te szervezeted is igénybe vehet. Ha épp a kávézóban tartózkodsz, benézhetsz ezekre a találkákra, és csatlakozhatsz a programhoz, ha érdekel.

Hogyan lehetsz tag?

Minden helyi vagy környékbeli fiatal (Nagymegyer, Komárom, Dunaszerdahely és a környezo települések) 10 és 26 év között tag lehet. Tagnak kell lenned ahhoz, hogy használhasd a kávézót. A kávézónak biztonságos helynek kell lennie– ezért ismernünk kell mindenkit, aki látogatja a kávézót. A turisták szintén jöhetnek a kávézóba, de nekik le kell adniuk a bárban a személyazonossági igazolványukat.

Árak?

A tagság teljesen ingyenes. Ha az internetet szeretnéd használni, 20 számítógép áll a rendelkezésedre. Egy órás internethasználat 20 Sk-ba kerül. Hetvenöt oldal fénymásolása vagy szkennelése 50 Sk-ba kerül. Ezek a szimbolikus összegek azért szükségesek, hogy a kávézó ne legyen túlzsúfolt.

Mikor van a kávézó nyitva?

A délutáni és az esti órákban hetente 7 alkalommal. Alul megtalálod a nyitvatartási órákat.

Hozhatom a szüleimet?

Hát, igen. Minden szombat délután 12.00-16.00 között elhozhatod a szüleidet, nagyszüleidet, és együtt elsajátíthatjátok az internet használatát.

Ki tartja fenn a kávézót?

Az internetkávézót helyi szervezetek finanszírozzák, pontosan 3 vállalat, a Dan-Slovakia Agrar, a.s., Nevitel és Madnet.

Szeretnék segíteni!

Van egy csapat önkéntesünk, akik heti egy-két alkalommal segítenek az esti órákban. Megmutatják a látogatóknak a számítógép használatát, az internethasználatot, segítenek a bárban, a tagsági kártyák ellenorzésében, vagy csak barátságosan elbeszélgetnek a látogatókkal. Ha szeretnél segíteni, vedd fel a kapcsolatot a projekt menedzserrel.

manager@vmcmladeze.sk